Comerț și industrie

Comerț și industrie

Domenii de utilizare - Comerț și industrie
Avantajele dumneavoastră:
Tipuri și mărimi disponibile
Disponibilitate imediată
Robust și durabil

Descriere:

Sunteți pe cale de a vă lansa afacerea și căutați un spațiu potrivit, doriți să vă extindeți compania cu o suprafață de vânzări atrăgătoare sau aveți nevoie de spații de birouri suplimentare? La CONTAINER găsiți soluția de spațiu perfectă pentru proiectul dumneavoastră în comerț și industrie. Vă oferim atât containere individuale, cât și module complete pentru utilizare temporară sau pe termen lung – cu garanție buy-back! Datorită construcției modulare de calitate dovedită, sistemului flexibil de panouri și numeroaselor opțiuni de echipare, dumneavoastră decideți cum va arăta soluția dumneavoastră individuală de containere.

Domenii de utilizare pentru comerț și industrie

Magazin temporar (pop-up), suprafață de vânzări, spațiu de prezentare sau extensie de birouri în întreprinderea dumneavoastră – domeniile de utilizare sunt la fel de diverse precum tipurile noastre de containere. Mai jos găsiți o privire de ansamblu compactă asupra soluțiilor de spațiu pe care le oferim pentru diferite sectoare de activitate. De asemenea, găsiți informații despre: dimensiunile containerelor, opțiunile de echipare, opțiunile de finanțare etc.

Posibilități de echipare pentru fiecare nevoie

De asemenea, vă oferim diferite opțiuni de echipare, pentru a vă putea adapta containerul nevoilor dumneavoastră. CONTAINER vă permite să vă organizați dimensiunea spațiului și compartimentarea într-un mod flexibil; construcția noastră modulară dovedită face acest lucru posibil. Pentru spațiul dumneavoastră de vânzare puteți alege din următoarele variante:

  • Modulele de ferestre sau geamurile fixe vă vor scoate în evidență magazinul dumneavoastră mobil.
  • Copertina sau aticul sunt elemente optice funcționale
  • Covoarele noastre rezistente și estetice, precum și decorul interior de înaltă calitate completează perfect spațiul dumneavoastră de vânzare.
  • Sistemele de iluminate cu diverse opțiuni de economisire a energiei direcționează atenția către produsele dumneavoastră în cel mai bun mod cu putință.
  • De asemenea, vopsirea containerului în culoarea aleasă de dumneavoastră permite personalizarea totală a containerului dumneavoastră.

 

Containere și module pentru orice utilizare

Trimiteți-ne solicitarea dumneavoastră!

Indiferent dacă doriți să extindeți unitatea dumneavoastră de producție, adăugând un depozit de materiale sau un birou din containere ori aveți nevoie de un spațiu de relaxare sau un grup sanitar pentru echipa de lucrători de pe șantier – avem containerul potrivit pentru proiectul dumneavoastră, cu numeroase opțiuni de echipare. Vă consiliem cu plăcere personal și găsim împreună soluția perfectă. Trimiteți-ne pur și simplu o cerere de ofertă fără obligații.