Containere de depozitare

Containere de depozitare

Domenii de utilizare - Containere de depozitare
Avantajele dumneavoastră:
Tipuri și mărimi disponibile
Disponibilitate imediată
Robust și durabil

Descriere:

Dacă aveți nevoie de opțiuni de depozitare temporare sau permanente pentru produsele dumneavoastră, vă oferim imediat soluția potrivită prin intermediul containerelor noastre de depozitare și de materiale.. Containerele vă stau la dispoziție nu numai în diferite mărimi și culori, ci și cu multe opțiuni de echipare practice, de exemplu sistemul de siguranță. Găsiți mai jos toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă alege sistemul de depozitare mobil, așadar citiți în continuare.

Informații despre containerele de materiale

 • Noi, cei de la CONTAINER, vă putem sprijini cu soluții de spații de depozitare și de materiale pe termen scurt sau lung. Containerele noastre de depozitare și de materiale vă stau la dispoziție în diferite mărimi și culori, fiind echipate inclusiv cu sistem de siguranță. Puteți fi siguri că datorită materialelor de înaltă calitate aceste containere vor face față oricăror condiții meteorologice și pot fi utilizate pe toată durata anului, de exemplu ca
 • depozit de materiale privat sau pentru uz comercial.
 • depozit de distribuție sau depozit intermediar în industrie.
 • depozit Self Storage.
 • Depozit de materiale pe șantiere.

 

Opțiuni de echipare

Opțiunile de echipare pentru containerele de materiale și de depozitare CONTAINER sunt mai mult decât diverse. Fie sistem de siguranță, fie vopsea, fie racorduri electrice, atunci când spunem că putem personaliza containerul în funcție de cerințele dumneavoastră, nu glumim! Pentru mai multe informații aruncați o privire în broșura noastră despre containerele de depozitare. Aici aveți o primă privire de ansamblu:

 • Profitați de numeroasele variante de echipare, de exemplu un sistem de rafturi, panou electric cu prize integrate, bare pentru fixare, suport de unelte și multe altele.
 • Solicitați containerul în culoarea dorită sau cu designul companiei dumneavoastră.
 • Faceți economie de spațiu prin ușa exterioară secțiomală care se deschide ușor
 • Podea din lemn stritifcat sau din oțel? La noi alegerea vă aparține.
 • Cu echipamentele electrice potrivite asigurați nu numai iluminatul containerului, ci și funcționarea aparatelor electrice, astfel încât containerul dumneavoastră de depozitare se transformă într-o clipită într-un atelier.
 • Încărcătură este asigurată în mod optim datorită opțiunilor de echipare cum ar fi barele pentru fixare și suporturile pentru unelte.

Dacă vă doriți o dotare anume sau nu sunteți siguri ce opțiuni se potrivesc nevoilor dumneavoastră, nu ezitați să ne contactați. Dumneavoastră vă gândiți la noi dimensiuni. Noi ne gândim la cum să punem în aplicare planurile.

Containere și module pentru orice utilizare

Trimiteți-ne solicitarea dumneavoastră!

Indiferent dacă doriți să extindeți unitatea dumneavoastră de producție, adăugând un depozit de materiale sau un birou din containere ori aveți nevoie de un spațiu de relaxare sau un grup sanitar pentru echipa de lucrători de pe șantier – avem containerul potrivit pentru proiectul dumneavoastră, cu numeroase opțiuni de echipare. Vă consiliem cu plăcere personal și găsim împreună soluția perfectă. Trimiteți-ne pur și simplu o cerere de ofertă fără obligații.