Containere de locuit

Containere de locuit

Domenii de utilizare - Containere de locuit
Avantajele dumneavoastră:
Soluții de spațiu temporare sau pe termen lung
Adaptabile şi extensibile în orice moment
Opțiuni individuale de echipare

Descriere:

Soluțiile noastre flexibile de spațiu folosite pentru locuințe și cazare și-au dovedit eficiența în multe proiecte pentru a crea spațiu rapid și simplu. Containerele de locuit sunt o soluție de spațiu atrăgătoare și accesibilă, care garantează confort și liniște. Pe șantier, în sectorul public sau în incinta companiei – aici găsiți containerul potrivit pentru nevoia dumneavoastră.

 

Containerul dumneavoastră de locuit: Dimensiuni și informații despre produs

Containerele de locuit sunt soluții de spațiu foarte populare, care pot fi utilizate în mod flexibil datorită posibilităților de amenajare individuale, fiind astfel perfecte pentru nevoile dumneavoastră, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung. Datorită construcției modulare, profitați de următoarele avantaje:

 • Combinare și stivuire perfectă a containerelor
 • Montare și demontare rapide
 • Extindere ușoară

*Posibilitate de suprapunere până la 3 niveluri, prin respectarea sarcinii suplimentare impuse de încărcăturile de trafic sau de zăpadă etc. – în conformitate cu descrierea tehnică

Containerele de locuit garantează un grad înalt de flexibilitate în ceea ce privește amenajarea, oferind astfel foarte mult confort chiar și pe o suprafață mică. În următoarele paragrafe aflați informații despre dimensiunile și opțiunile de echipare pe care le oferim.

Dimensiuni containere de locuit

Aici găsiți o privire de ansamblu asupra dimensiunilor pentru containerele de locuit. Dacă aveți nevoie de mai multe informații, de exemplu referitoare la greutatea containerelor de locuit, la izolarea termică sau la dimensiunile interioare, adresați-vă direct angajaților noștri sau aruncați o privire în descrierea tehnică.

Opțiuni de echipare pentru containerul de locuit ales de dumneavoastră

Un container de locuit trebuie să fie nu doar funcțional, ci și confortabil și atrăgător. La CONTAINER nu trebuie să faceți niciun compromis: calitatea, cerințele dumneavoastră individuale legate de decorul exterior și interior, precum și serviciile de calitate merg mână în mână. Aveți la dispoziție următoarele opțiuni de echipare:

 • Panouri fereastră și ușă, care pot fi poziționate individual.
 • Compartimentare individuală datorită sistemului nostru de construcție modulară de calitate dovedită.
 • Copertină și atic poziționate pe latura longitudinală sau frontală.
 • Decor interior de înaltă calitate.
 • Opțiuni inteligente de economisire a energiei.
 • Soluții sanitare curate.
 • Opțiuni de siguranță fiabile.
 • Containere tereasă pentru spații de relaxare suplimentare.

 

Containere și module pentru orice utilizare

Trimiteți-ne solicitarea dumneavoastră!

Indiferent dacă doriți să extindeți unitatea dumneavoastră de producție, adăugând un depozit de materiale sau un birou din containere ori aveți nevoie de un spațiu de relaxare sau un grup sanitar pentru echipa de lucrători de pe șantier – avem containerul potrivit pentru proiectul dumneavoastră, cu numeroase opțiuni de echipare. Vă consiliem cu plăcere personal și găsim împreună soluția perfectă. Trimiteți-ne pur și simplu o cerere de ofertă fără obligații.

Livrare, montare și finanțare pentru containere de locuit

Prin achiziționarea unui container de locuit pot fi implementate rapid soluții de spațiu flexibile atunci când este vorba de spații de locuit și de cazare. Iar datorită transportului inteligent și montajului rapid, economisiți nu doar bani, ci și timp valoros.

 • Containerele birou sunt livrate sub formă Transpack®, economisind astfel spațiu, și pot fi montate în regie proprie sau de către o echipă trimisă de noi la fața locului.
 • Containerele sanitare sunt livrate deja asamblate.
 • În funcție de dimensiunile solicitate de dumneavoastră, containerele individuale pot fi montate în câteva ore, iar modulele mai mari în câteva zile.

Pe lângă o livrare convenabilă și ecologică, oferim și diverse opțiuni de finanțare. În funcție de buget și scopul utilizării, puteți cumpăra sau închiria containerul de locuit ales de dumneavoastră.