Spații de birouri

Spații de birouri

Domenii de utilizare - Spații de birouri
Avantajele dumneavoastră:
Opțiuni individuale de echipare
Spații confortabile de birou și de recreere
Climatizare și izolație termică optime

Descriere:

Cu ajutorul soluțiilor de spațiu mobile de la CONTAINER, puteți construi rapid spații de birouri individuale și adaptate nevoilor dumneavoastră personale. De asemenea, puteți adăuga fără probleme extensii pentru birouri la construcții convenționale cu ajutorul sistemului flexibil de panouri. Dumneavoastră stabiliți suprafața și opțiunile de echipare necesare, iar noi livrăm soluția de spațiu potrivită.

De la faza de planificare până la montare trec doar 4-6 săptămâni. Dacă aveți nevoie de spații de birouri pe termen foarte scurt, puteți apela la flota noastră de închiriat europeană de peste 30.000 de containere de închiriat și primiți birourile mobile în câteva zile.

Variante de dotare pentru interior și exterior

Containerele noastre birou reprezintă o soluție de spațiu multiplu, pe care o puteți adapta perfect cerințelor dumneavoastră. Iar acest lucru este posibil datorită sistemului nostru dovedit de panouri care vă permite să creați spațiu conform ideilor dumneavoastră legate de organizarea și utilizarea unui container birou.

Pe lângă diversele variante de panouri, containerele noastre au:

  • Un profil robust al ramei de oțel
  • Opțiunea de a extinde containerul cu un container sanitar sau cu unul terasă
  • Opțiunea de geam fix
  • Sau varianta opțională de instalare a unui convector electric sau a unei aeroterme cu comandă digitală
  • Diverse opțiuni de economisire a energiei

În plus, containerul dumneavoastră poate fi colantat în funcție de design-ul dumneavoastră corporate. Așadar, acesta poate funcționa atât pe post de container-spațiu de cazare, de birou mobil sau de alternativă de cazare, cât și pe post de suprafață mobilă de reclamă.

Exemple de proiectare

În funcție de durata instalării și de bugetul dumneavoastră, containerele CONTAINER se pot cumpăra sau închiria în sistem normal ori în sistem leasing. Angajații noștri vă pot oferi consultanță fără obligații cu privire la opțiunea de finanțare cea mai potrivită pentru dumneavoastră. Nu trebuie decât să completați formularul de contact.

Containere și module pentru orice utilizare

Trimiteți-ne solicitarea dumneavoastră!

Indiferent dacă doriți să extindeți unitatea dumneavoastră de producție, adăugând un depozit de materiale sau un birou din containere ori aveți nevoie de un spațiu de relaxare sau un grup sanitar pentru echipa de lucrători de pe șantier – avem containerul potrivit pentru proiectul dumneavoastră, cu numeroase opțiuni de echipare. Vă consiliem cu plăcere personal și găsim împreună soluția perfectă. Trimiteți-ne pur și simplu o cerere de ofertă fără obligații.